Nederlandse Modelbouw en Luchtvaartsite

Dutch Modelling and Aviation

In Memoriam

Klaas Willem Jonker
(Wilko)
† 30 april 2018

Op maandag 30 april 2018 is Wilko Jonker na een lang ziekbed overleden op de leeftijd van 58 jaar. Hij laat een vrouw en twee kinderen achter. De Nederlandse militaire lichtvaart en plastic modelbouw waren zijn hobby en op deze website heeft hij alle kennis die hij in de vele jaren daarover heeft verzameld gedeeld. Zijn hobby heeft hem tot in de laatste week van zijn leven af kunnen leiden van de voortwoekerende ziekte in zijn lijf. De contacten met andere hobbyisten waren een belangrijkste steun voor hem.

Deze website zal door verschillende mensen zo lang mogelijk in stand worden gehouden, zodat andere liefhebbers kunnen blijven profiteren van uitgebreide inhoud.

Hieronder staan enkele afbeeldingen van de verschillende jubileum-beschilderingen van de F-16 die bij de KLu in gebruik zijn.
Ook zijn er foto's van modellen opgenomen en in enkel geval ook een foto van een echt toestel

Dit overzicht is verre van compleet. Wanneer u informatie zoals (kopieën van) tekeningen, die bijvoorbeeld gebruikt zijn bij het spuiten; detailfoto's of ander fotomateriaal heeft over één van dergelijke beschilderingen, dan is deze zeer welkom om dit overzicht te completeren.